Om Team Bara Trassel

Team Bara Trassel är ett trollingteam som satsar stenhårt. Vi fiskar mest efter gös på sommaren och lax på höst och vinter. Kapten för Team Bara Trassel är jag Simon vi fiskar från en yamarin 5150 br. En mycket bra båt till allt förutom fiske.

tisdag 20 december 2011

Mycket trassel bra fiske

Vägen till Vättern gick bra synd bara att jag hade backat över kontakten till trailern så belysningen levde sitt eget liv.
Väl där kom vi ca 10 meter ut i båten innan vi körde upp på ett sandrev. Samma sandrev som vi hade fått en varning om ( men inte lyssnat, som vanligt ). Men hur i h-vete kan det ligga ett sandrev 15 meter bakom en Iläggningsramp, och skiten är inte uppmärkt! Det hela blev väl inte bättre av att jag valde slå av varningssignalen på lodet för jag trodde det var något fel på skiten när det larmade. för mkt grunt vatten. Nå väl loss utan skador " tack gud " blev fisket bra!! En kontakt snabbt som tyvärr tappades, det blir lätt så när ingen tar spöt som knarrar utan det blir en liten diskussion vem som skall ta hugget INGET BRA!
Nästa hugg fixades bättre en riktigt stark och pigg blank som tog på en lätt blyad strike pro. ( skicka kommentar om ni vil veta vilken, den var färglad iallafall ). Vi fota och lät den återgå i sjön
Navigerade med iphone sea 88 program halva dagen till batteriet la av. Funkade skit bra tills telefonen dog och vi tappade fångstplatser och rutt. Då funkade allt skit dåligt. svårt att navigera med karlsborg och motala masten som  riktpunkter.
Men istora hela hade vi en jätte härlig dag. Bilderna från i morse kanske skvallrar om det. Nästa tur blir snart återkommer om när.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar