Om Team Bara Trassel

Team Bara Trassel är ett trollingteam som satsar stenhårt. Vi fiskar mest efter gös på sommaren och lax på höst och vinter. Kapten för Team Bara Trassel är jag Simon vi fiskar från en yamarin 5150 br. En mycket bra båt till allt förutom fiske.

torsdag 27 oktober 2011

Bjuder på ett par nya djupriggar på blocket!

http://www.blocket.se/ostergotland/2_st_Djuprigg_Scotty_Depth_King_med_tillbehor_36576977.htm?ca=8&w=3

Har gett ett bud skulle vara riktigt fint om han tog det då inhandlas riggarna direkt. Tycker det är mycket pengar men om jag ska köpa två nya i butik räcker nog inte 6000. Hoppas nu jag får till en affär har redan börjat arbeta ute i garaget på trollingbaren som kommer monteras med riggar på båten. Tar nog lite bilder på den blivande baren imorgon när den ska kapas till och på något sätt fästas på grabb räcket bak. Kommer bli svårt att få till, och allt skulle ju vara förbannat bra mycket enklare om man hade en båt som var tänkt att fiska från, det är inte den jag har. Den ska man bada och sola med dvs konstruktören har inte riktigt räknat med att en idiot ska börja vilja fästa ekplankor fulla med spön och djupriggar på båten.
Men skiten ska dit hoppas bara det inte ser för gipsy aktit ut. Kolla in bloggen imorgon så kan ni själva avgöra då kommer förhoppningsvis lite bilder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar